Huisreglement

Corona of geen Corona: We doen beroep op uw gezond verstand 🙂
Blijf thuis als u zich ziek voelt. Zo kan u niemand anders ziek maken.
Houd afstand van anderen.

 
I.v.m. de maatregelen omtrent het coronavirus doen wij allereerst een beroep op het gezond verstand. En daarbij houden we ons aan de regels die door overheid zijn geadviseerd, onder andere: • Heeft u gezondheidsklachten: blijf thuis en laat u zo snel mogelijk testen. • Houd 1,5 meter afstand van anderen. • Ontsmet uw handen bij aankomst en vertrek.
1. Aankomst en vertrek
Instructies om het gebouw te betreden, ontvangt u van ons via mail. Gelieve bij vertrek de lichten te doven en de verwarming / airco af te zetten aub.
 
2. Domicilie
Ons adres mag niet gebruikt worden voor het ontvangen van post, als domicilieadres of ontvangen van postpakketten, aangezien het een gemeenschappelijke ruimte betreft.  
 
3. Bezoekadres
Je kan bij ons een afspraak of bezoek ontvangen voor een overleg.  Daarvoor dient u wel steeds een apart kantoor te huren of de vergaderzaal de reserveren.  Hou ten allen tijde wel rekening met de andere gebruikers  
 
4. Tijdens gebruik
Hou rekening met elkaar. Wees respectvol voor elkaar en stoor elkaar niet onnodig. Het onbeheerd achterlaten van spullen of eigendommen is op eigen risico. 
 
5. Drank
Alle drank is te verkrijgen aan democratische prijzen. 
Gelieve op het einde van de dag uw formulier in te vullen en het geld in een enveloppe te steken in het voorziene brievenbusje.  Je mag ook online betalen. Gebruik hiervoor de scancode.
Gelieve voor alle keukenapparatuur steeds het “goede huisvader/moeder-principe” te hanteren.
 
6. Wi-Fi
Internet is beschikbaar. De code vindt u op het bord.
 
7. Printer 
Gelieve op het formulier te noteren hoeveel prints u heeft gemaakt en het geld bij in de enveloppe te steken of online te betalen.
 
8. Toiletruimte
De toiletten zijn vrij te gebruiken. Deze dient u steeds proper achter te laten.
 
9. Badges
Voor het gebruik van de cowork-ruimte is er een badge nodig. Na het reserveren van uw plek ontvangt u via mail de nodige instructies omtrent het gebruik hiervan. (zie ‘Aankomst en vertrek’)
 
10. Na gebruik
Laat de door u gebruikte plek of ruimte netjes achter. Maak de tafels schoon en gooi uw eigen afval in de daarvoor bestemde vuilbak. Na het gebruik van al het keukenmateriaal dient men dit zelf in de vaatwasser te plaatsen. Zet tafels en stoelen weer op hun plek. Volg de nodig checklist bij vertrek van de ruimte (zie affiche op het bord).
 
11. Fair Use Policy
Alle aangeboden services, diensten, middelen en dergelijke meer dienen met fatsoen, gelijkwaardigheid, respect en redelijkheid gebruikt te worden. U dient de co-work ruimte te behandelen als een goede huisvader/moeder en in oorspronkelijke staat achter te laten.
 
12. Camerabewaking
Er zijn camera’s geïnstalleerd om uw veiligheid en het beheer van onze bezittingen te waarborgen. Deze beelden zullen enkel bekeken worden indien er onregelmatigheden, diefstal of schade vastgesteld worden.  Dan zullen de beelden aan de politie worden doorgegeven. Bij elke diefstal wordt de politie onmiddellijk verwittigd.

13. Kopieën, printafdrukken en scans

Scans zijn gratis. Kopieën en printafdrukken zijn te betalen. 
Gelieve op het einde van de dag uw verbruikskaart in te vullen en het geld in een enveloppe te steken in het voorziene brievenbusje.  Je mag ook online betalen. Gebruik hiervoor de scancode. 
Gelieve alle apparatuur steeds het “goede huisvader/moeder-principe” te hanteren.